Vyhřezlá ploténka

26.12.2018 18:55

 


Výhřez meziobratlové ploténky je časté civilizační onemocnění páteře. Nejčastěji se projevuje bolestí zad, bolestí v bederní a krční části páteře a může velice znepříjemnit běžný život i výkony sportovců. Za těmito potížemi se často skrývají vážnější zdravotní problémy, které není radno podceňovat.

Určitě vyhledejte pomoc lékařů. Velmi doporučuji navštívit kvalitního fyzioterapeuta a řešit pomocí Dornovy metody. Nepodceňujte tyto bolesti, mnohdy zajdou tak daleko, že pomůže jedině operace.

Můžete si také od bolesti pomoci s našimi bylinnými produkty , které Vám bolest zmírní a pomohou se zase hýbat. Jistě lepší alternativa, než brát denně prášky.

Při akutních stavech používejte Tekutou náplast. Uvolní a pomůže rozpohybovat tělo. Působí až 24h. Může se aktivovat pohybem a teplem až po několika hodinách od namazání.

Pravidelně promazávejte zahřívacím gelem Orthophyt - ten je potřeba používat min. ráno a večer.

Přes den lepte náplast Zhui Feng Forte, která uvolní okolní tkáně a svalstvo a odstraní bolet.

Přes noc lepte navíc ještě náplast Yaoshen, která podporuje ledviny. A jak víme z TČM, tak degradace kostí, kloubů, páteře, zubů, vlasů je způsobena nedostatečnou Qi (energií) ledvin.

Dlouhodobou podporou je také pití čaje Tibetský sběr. Jen si u něj prostudujte kontraindikace (např. při vysokém tlaku, ředění krve, ...)

Významnou pomůckou je také turmalínový bederní pás, který místo důkladně prohřeje a aktivuje. Nosí se jen max. 2h v kuse. Nástup je ale pomalejší, ze začátku vydržíte určitě méně než 2h. Před zakoupení si také prostudujte kontraindikace při nošení turmalínových přípravků. 
Není dostupný žádný alternativní text.

 

Zpět