Použití vložek Tiande

31.10.2018 12:33

Použití vložek Tiande

ENERGIE ŽIVOTA - použití na výtoky, mykózy – během několika minut zmírňují svědění a pálení, silné záněty, bolesti v podbřišku, při neplodnosti. Tato vložka se nosí 24 hodin do vymizení příznaků a dále ještě 3 dny. KAŽDÁ ŽENA I ZDRAVÁ by měla alespoń 1x ročně absolvovat 10 denní kúru – vyčistí se sliznice pohlavních orgánů, zvýší se imunitní systém sliznice, zničí se patogenní a rakovinotvorné zárodky.

ENERGIE BYLIN - použití při mykózách, stimulace imunity ženského těla, harmonizace ženské energie, při menstruaci snižuje bolestivost a zmenšuje krvácivost, má protizánětlivý efekt. Používá se při problémech v přechodu, při inkontinenci, zlepšuje funkci pánevních orgánů, obnovuje mikroflóru. Ideální jako léčebná kůra alespoň 3 měsíční – na 12 hodin denně. MUŽI – při zánětu prostaty a hemeroidech + gel Slaviton - možno připevnit 3 cm pod pupík.

JEMNÁ PÉČE - používá se při zánětech močového měchýře,při hemeroidech, při zánětech ledvin i při výtocích – zajišťuje účinnou hygienu, brání šíření bakterií, urychluje proces hojení. PREVENTIVNĚ lze použít na podzim a na jaře – alespoň 10denní kúra na 24 hodin. Kdo má problémy, ideální po návštěvách bazénů a koupališť. V případě onemocnění zánětem moč. měchýře u mužů – méně časté – lze použít do slipů, což si dovedu představit tu reakci – takže se vložka připevní v místech asi 4 cm pod pupíkem.

NEFRITOVÁ SVĚŽEST - normalizují funkci pánevních orgánů, mikroflóru, působí protizánětlivě a antibakteriálně. Mají preventivní účinek. Třeba po porodu jsou vhodné vložky s aloe, které urychlují hojení a působí jako přírodní antibiotikum.

KONTRAINDIKACE všech vložek je těhotenství !!!

Vždy když nabízím vložky, doporučuji i INTIM GEL - Zachovává PH, odstraňuje zarudnutí a otok, hydratuje, brání vzniku zánětu, zvlhčuje sliznici, vhodný i pro muže. Lze v něm koupat i miminka. Obsahuje kyselinu mléčnou, která má vliv na zdravou mikroflóru a kromě jiných bylinných složek i stříbro což je jedno z nejmocnějších přírodních antiseptik- může zničit více než 650 druhů bakterií a virů.

 

Zpět