Kokteil

02.12.2018 21:22

Jedna porce koktejlu obsahuje 11 gramů bílkovin (syrovátkový protein z hlediska ukazatelů biologické hodnoty předčí všechny ostatní bílkoviny).
4 příchutě a 4 konkrétní směry
BEZ SÓJI, GLUTENU, CUKRU, KONZERVANTŮ, SYNTETICKÝCH BARVIV 
Nemusíte si už vyčítat kousek čokolády snědený před spaním, můžete si dopřát dezert bez zbytečných kalorií... 
Nadváha s sebou přináší další problémy a každý z koktejlů je vedle redukce hmotnosti zaměřený na konkrétní řešení:
Čokoládový: nejvyšší obsah aktivních látek, které napomáhají snížení hmotnosti. Je určený po ty, kteří se nemohou pohnout z mrtvého bodu, nadváha je vysoká a už se negativně odrazila na zdraví + ti, kteří chtějí shodit 2-3 kila navíc.
Jahodový: zaměřený na očistu organismu a přispívá k lepší funkci střev. Zlepšuje vzhled pokožky, vlasů a nehtů. Obsahuje ilunin, jehož řetězce molekul fruktózy nejsou strávené v tenkém střevě a v tlustém střevě plní roli prebiotik a výživných látek prospěšných pro bakterie zde.
B
sruinkový: podporuje srdce a celý kardiovaskulární systém, ředí krev, reguluje tonus cév, hormonální rovnováhu, hladinu cukru v krvi; přispívá ke stabilizaci tlaku, chrání organismus při stresu.

Mimo jiné obsahuje Arginin - nejsilnější aminokyselinu v kardiologii, snižuje hladinu cholesterolu efektivněji, než kterákoliv jiná aminokyselina a předchází vzniku krevních sraženin.
Vanilkový: pro zdraví kloubů. Obsahuje hydrolyzovaný kolagen pro zlepšení funkce trávicí soustavy, stavu vazů a kloubů.
Obsah všech koktejlů 300 gramů odpovídá 17-ti porcím.

Zpět