Peeling

02.10.2016 14:47

Proč používát peeling dlouhodobě
peeling na bázi ovocných kyselin je určen pro šetrné odstranění povrchových buněk pokožky obličeje a těla. Jde o velmi účinný přípravek proti prvním příznakům ochabování pleti s hyperpigmentací kůže.
Povrchový peeling udržuje v normě hydrataci pokožky, optimalizuje imunitu kůže, má baktericidní, depigmentační a hojivé účinky. Snižuje hloubku vrásek, množstvi komedonů (černých teček) a zabraňuje jejich vzniku, zlepšuje barvu obličeje, dělá kůži pružnou, elastickou a hebkou, zdravou a zářivou.
V mladém věku probíhá proces postupování nových buněk k povrchu kůže normální rychlostí a pokožka se obnovuje přibližně za jeden měsíc. S přibývajicim věkem se doba obnovy zvyšuje na 56 dní a více. To vede k tomu, že pokožka zhutní a kvůli větší vrstvě zrohovatělých buněk ztrácí pružnost a svěžest. Po peelingu pokožka lépe vstřebává aktivni kosmetické přípravky, ideální před nanesením masek TianDe.

ZPŮSOB POUŽITÍ: peeling se provádí po očištění a tonizaci pleti nejlépe večer
Malé množství přípravku se nanese krouživými pohyby na čistou suchou pokožku. Asi po minutové masáži se pleť opláchne vodou, dočistí tonikem a po té se nanese maska pak krém nebo jenom krém.
Pro mastnou a kombinovanou pleť se doporučuje provádět peeling 1-2 krát týdně, u suché jednou za 7-10 dní.

INDIKACE: korekce věkových změn, drobné vrásky, nejednotná barva obličeje, hrubá textura pleti, snižený tonus, akné (kromě akutniho stadia)
KONTRAINDIKACE: kožní onemocnění, včetně aktivni fáze akné, zánětlivé projevy akné, podráždění a zánět

Použití slupovací masky a současné provádění peelingu se nedoporučuje!

 

 

Zpět